PNC-12 EXTREME este o soluţie inovatoare de tăiere dezvoltată de KOIKE la cele mai înalte standarde. Este un sistem perfect pentru a intra în lumea tăierii CNC. Bazat pe cerinţele pieţei pentru un sistem de tăiere cu CNC simplu, accesibil şi flexibil, KOIKE a proiectat un sistem portabil, controlat de un CNC şi adecvat pentru tăierea cu plasmă şi pentru tăierea oxigaz. PNC-12 EXTREME este certificat CE.

Consultanță prevânzare
Consultanță post-vânzare
Garanție 12 luni

Detalii produs

Flexibilitate conform nevoilor Dvs. de tăiere

PNC-12 EXTREME este preconfigurat pentru diferite dimensiuni. KOIKE a ales şine din oţel robust, ceea ce asigură o durată lungă de viaţă în condiţii grele de lucru. Bara transversală este susţinută de blocuri lineare de ghidare mărite, stabilizând capul de tăiere chiar şi când bara transveraslă este extinsă la lungimea sa maximă.

Pentru PNC-12 EXTREME poate fi ales fie pachetul pentru tăiere oxigaz, fie pachetul pentru tăiere cu plasmă. Pachetul pentru tăierea oxigaz conţine un arzător oxigaz cu un program automat de secvenţe pentru perforare integrat şi electroventile de gaz pentru toate conductele de gaz. Pachetul pentru tăierea cu plasmă conţine un senzor pentru înălţimea iniţială a pistoletului (IHS), controlul automat al înălţimii pe baza tensiunii arcului electric (AVC), sistem de decuplare automată la coliziune şi sistem de prindere a pistoletului de diametru 35 mm.

Sistem liniar de ghidare rigid

Sunt utilizate seturi foarte late de prindere a sistemului liniar de ghidare pentru ambele axe, X şi Y, montate rigid în plăcile groase din corpul maşinii. Împreună cu reglarea precisă pe care KOIKE o face în timpul procesului de asamblare, ele menţin un nivel înalt de performanţă a tăierii.

Șină longitudinală din oțel

Unul din ţelurile de proiectare ale firmei KOIKE este să ofere produse cu o durată de viaţă lungă. PNC-12 EXTREME nu face excepţie. Acesta este dotat cu o şină rigidă şi robustă din oţel, care minimizează cu succes vibraţiile din timpul tăierii şi are o durată lungă de viaţă în condiţiile grele de lucru întâlnite la sudare sau tăiere.

Date tehnice

Tipul 1015 1530
Lăţimea efectivă de tăiere 1.000 mm 1.500 mm
Lungimea efectivă de tăiere 1.500 mm 3.000 mm
Lungime bară transversală 1.900 mm 2.400 mm
Lungime şină longitudinală 2.050 mm 3.540 mm
Viteză de deplasare rapidă 4.000 mm/min
Viteză maximă de tăiere 3.000 mm/min

Specificații tăiere cu oxigaz

Pachet oxigaz 1 set sistem motorizat de ridicare al arzătorului Koike de înaltă calitate
Duze incluse 5 duze de tăiere Koike
Capacitate maximă de tăiere 5 – 50 mm

Specificații tăiere cu plasmă

Controlul pistoletului Detectarea inițială a înălțimii, controlul înălțimii cu ajutorul tensiunii arcului
Sursa de plasmă Sursa de plasmă cu aer, diametrul pistoletului 35 mm
Capacitate maximă de tăiere 20 mm

Cere ofertă

Aflați oferta noastră de preț!

Accesați butonul de mai jos pentru a completa formularul de solicitare a ofertei sau sunați-ne la 0256 30 60 90.

Cere oferta

Downloads

0256 30 60 90

Solicitare ofertă