Descriere produs

Prezentăm cel mai nou sistem din gama noastră de tăiere cu plasmă: Swift-Cut XP, un produs de ultimă oră în ceea ce privește design-ul și mai durabil ca oricând. Noul XP este proiectat având procesul de tăiere in producție în minte, acum disponibil pentru a lucra împreună cu Hypertherm MAX PRO 200. Noile unități oferă servomotoare OMRON 400w AC pe axele X + Y pentru precizie îmbunătățită.

Pistoletul mecanizat răcit cu lichid este montat pe un portal reproiectat pentru funcționare în condiții dure pentru a oferi o platformă robustă pentru tăierea cu curenți mari. Aceasta permite o capacitate de perforare de până la 32mm și viteze de tăiere îmbunătățite, cu posibilitatea de a tăia cu amestec de gaze la toate opțiunile de plasmă. Spațiul mărit de la pat la portal permite tăierea unor secțiuni tip cheson de pana la 150 mm. Adăugați la acestea oportunitatea de a utiliza tehnologia cu ceată de apa, care nu numai că vă oferă o tăiere precisă, dar este și tehnologia optimă pentru oțel inoxidabil și aluminiu, iar Swift-Cut XP exact ceea ce aveți nevoie.

Faceți următorul pas către procesul accesibil de tăiere a metalelor in compania dumneavoastră.

Sunați pentru o demonstrație. Vizitați-ne la sediul nostru din Timișoara sau trimiteți-ne fișierele Dvs. și le vom tăia pentru dumneavoastră.

Disponibil in 2 dimensiuni:

Untitled 1000 400 px 2

 

 

Consultanță prevânzare
Consultanță post-vânzare
1
1
1

Cere ofertă

Aflați oferta noastră de preț!

Accesați butonul de mai jos pentru a completa formularul de solicitare a ofertei sau sunați-ne la 0256 30 60 90.

Cere oferta

Downloads

Oțel slab aliat 50 mm PRO 3000 XP
0256 30 60 90

Solicitare ofertă