Compania CM METAL Trading SRL a fost înființată la 11.05.1994. Încă de la început ne-am propus să fim o companie dinamică, cu personal calificat și cât mai aproape de cei care au nevoie de aparate de sudare.

Obiectivele noastre principale sunt:

  • Consilierea onestă a celor care doresc să achiziționeze aparate de sudare
  • Livrarea de aparate de sudare de un nivel calitativ și tehnologic foarte ridicat
  • Asigurarea unui service prompt și competent pentru toată gamă de aparate de sudare livrate

CM METAL Trading SRL este reprezentanța certificată în România a companiei austriece FRONIUS International GmbH, unul din liderii mondiali în tehnologia sudurii, precum și în cea a producerii de aparate de sudare. Gamă de aparate de sudare se întinde de la invertoarele de sudură de 150 A, la 220V până la aparate de sudare complexe, automatizate, particularizate conform cerințelor clientului. Toate aparatele de sudare comercializate respectă standardele europene și au marcajul CE.

Pe lângă aparate de sudare și instalațiile automate de sudare marca Fronius, mai asigurăm consultanță, livrare și service la același nivel și pentru: 

  • Aparate de tăiere cu plasmă Hypertherm-S.U.A.
  • Sisteme CNC de tăiere cu plasmă cu aer Swift-Cut - U.K.
  • Sisteme portabile și CNC, de tăiere cu plasmă și oxigaz Koike - Olanda

Politica firmei este aceea de a trata toți clienții ca pe adevărați parteneri, indiferent de potențialul lor economico-financiar, fiind preocupați ca produsele și serviciile oferite să vina în întâmpinarea beneficiarilor noștri, în încercarea de a le depăși așteptările acestora. Dispunem de o echipă de profesioniști, fiecare din membrii companiei fiind conștient că numai o relație onestă cu partenerii noștri poate fi o relație durabilă, și numai o relație de durată este în avantajul nostru.
În marea majoritate a cazurilor, cine a cumpărat o data aparate de sudare de la noi este mulțumit, atât de calitatea produselor, cât și de cea a serviciilor, ceea ce îl determină la următoarea achiziție de aparate de sudare să apeleze tot la noi.

0256 30 60 90

Solicitare ofertă