1. TERMENI

Orice fel de comunicare si informatie initiata prin acest Serviciu va fi guvernata de acesti termeni si conditii, ca reprezentand acordul complet, exclusiv si definitiv intre Dvs. si www.cmmetal.ro. CM Metal Trading S.R.L. isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil. www.cmmetal.ro isi rezerva, de asemenea, dreptul de a amenda, adauga sau sterge orice aspect al Serviciului, in orice moment, fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest Serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului Acord, inclusiv modificarile survenite.

2. DESCRIERE

www.cmmetal.ro este site-ul de prezentare a companiei CM Metal Trading S.R.L.

3. CONFIDENTIALITATE

Pentru a raspunde intrebarilor Dvs. si pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi numele Dvs., adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte, informatii despre serviciile firmei noastre fara acordul Dvs. www.cmmetal.ro se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri www.cmmetal.ro care asigura buna functionare a acestui site. Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal. Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre Dvs: adresa Dvs. de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de Dvs. prin site-ul nostru. Toate aceste informatii colectate de www.cmmetal.ro prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de CM Metal Trading SRL, dar si a serviciilor www.cmmetal.ro.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, CM Metal Trading SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre CM Metal Trading SRL a serviciilor pe Internet si a serviciilor care tin de domeniul educatiei, culturii si a divertismentului.

La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale ale dumneavoastra pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciul oferit de catre CM Metal Trading SRL.
In momentul crearii contului aveti posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de CM Metal Trading SRL.

Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi prin posta la adresa CM Metal Trading S.R.L., Calea Buziasului Nr. 11, Timisoara, cu mentiunea "Pentru echipa www.cmmetal.ro " sau prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

4. SECURITATEA MEMBRILOR

In timpul procesului de inregistrare, vi se va aloca o parola care vi se va transmite prin e-mail. Sunteti responsabil pentru pastrarea confidentialitatii acestei parole si sunteti in intregime responsabil pentru toate activitatile si taxele ce pot aparea prin utilizarea acesteia. Puteti modifica parola si profilul personal in orice moment. Sunteti de acord sa anuntati imediat www.cmmetal.ro de orice inadvertente in cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizata, improprie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate. Este responsabilitatea Dvs. sa actualizati si sa va asigurati ca adresa de posta electronica la care mesajele sunt trimise este cea corecta. www.cmmetal.ro nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, judecati, premii, penalitati sau taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei Sectiuni. Este responsabilitatea Dvs. sa va asigurati ca orice utilizator autorizat al contului Dvs. www.cmmetal.ro a citit Termenii si Conditiile prezentului Acord si intelege ca utilizarea de catre ei a Serviciului se supune acestor termeni si conditii. Sunteti de acord ca sunteti pe deplin responsabil pentru modul de folosire al Serviciului de catre orice utilizator autorizat si pentru orice consecinta ar rezulta din utilizarea necorespunzatorare a Serviciului sau de incalcarea Acordului de catre o astfel de persoana.

5. SISTEMUL DE GARANTII

Desi facem in permanenta eforturi pentru a asigura calitatea si corectitudinea mesajelor publicate pe site, noi nu putem garanta in privinta continutului acestui site. Chiar daca noi facem tot ce este rezonabil posibil in a autentifica informatiile furnizate de membri la inregistrare, nu putem impiedica diverse persoane in a furniza informatii false sau actiona in scopuri ascunse. Noi solicitam fiecarui membru inregistrat sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste Serviciul. Cu toate acestea, nu putem fi siguri ca toate informatiile furnizate de membri inregistrati sunt actuale si corecte. Va incurajam sa comunicati cu alti membrii respectand principiile bunului simt si prudentei. Este responsabilitatea Dvs. sa evaluati acuratetea tuturor formelor de garantie oferite de catre alti membri. Este reponsabilitatea Dvs. sa inregistrati si sa mentineti un Profil Personal corect astfel incat sa primiti informatii precise prin www.cmmetal.ro. Acest serviciu si informatiile prezentate pe acest website sunt furnizate "asa cum sunt", iar folosirea acestui serviciu se face complet si exclusiv pe riscul Dvs. Atat cat ii este permis de lege, www.cmmetal.ro se deroga de asumarea oricarei garantii exprese sau implicite. www.cmmetal.ro nu ofera nici un fel de garantie ca: Serviciul va corespunde cerintelor Dvs., Serviciul va fi oportun si fara greseala, rezultatele utilizarii Serviciului vor fi in concordanta cu scopul propus, calitatea Serviciului va corespunde asteptarilor Dvs., sau orice erori ale Serviciului vor fi corectate. Nici un fel de sfat sau informatie, obtinute oral sau in scris de la www.cmmetal.ro, orice alt membru inregistrat nu vor reprezenta garantie daca nu este expres mentionata in prezentul Acord.

6. LIMITARI DE RESPONSABILITATE

www.cmmetal.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in acest website. Vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, www.cmmetal.ro nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Dvs. sau de alti membri inregistrati. In mod expres, sunteti de acord ca www.cmmetal.ro nu va fi responsabil pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand, dar fara a se limita insa, la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea acestui Serviciu sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu. Sunteti de acord sa protejati si sa asigurati www.cmmetal.ro si operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune de catre Dvs. sau o terta persoana, in legatura cu utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu.

7. LEGI SI JURISDICTIE

Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestui Acord, sau incalcarea prevederilor sau anularii acestuia, vor fi solutionate conform legii.

8. TERMENI DE INTRERUPERE SAU SUSPENDARE

Acest Acord devine efectiv din momentul acceptarii sale pana in momentul in care este incetat de catre www.cmmetal.ro. www.cmmetal.ro poate suspenda sau intrerupe utilizarea acestui Serviciu fara a anunta in prealabil, in cazul in care www.cmmetal.ro considera ca ati incalcat sau nu ati actionat consistent in spiritul termenilor si conditiilor acestui Acord. Sunteti de acord ca www.cmmetal.ro nu-si asuma nici un fel de responsabilitate fata de Dvs. sau orice alta terta persoana pentru orice eventuala incetare a accesului Dvs. la acest Serviciu.

9. CONDITII DE UTILIZARE CONTINUT

Continutul paginilor site-ului web www.cmmetal.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate CM Metal Trading S.R.L. Toate materialele (incluzand, fara limitari, toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris CM Metal Trading S.R.L. Nu aveti voie sa modificati continutul acestor pagini. Nu aveti voie sa modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, publicati, reproduceti, creati ceva derivat din orice informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului.

Totusi, puteti face download sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere. Nu le puteti folosi insa pentru scopuri comerciale, acestea fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale. Pentru orice intrebari sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0256.306090
Orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea CM Metal Trading S.R.L., ci numai raspunderea persoanelor respective.

Toate materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului sunt proprietatea CM Metal Trading S.R.L., iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzatoare acestora apartin CM Metal Trading S.R.L., astfel ca orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site inteleg si accepta acest lucru prin simpla trimitere, indiferent de modalitatea de trimitere catre site a informatiilor ori materialelor respective. In acest sens, utilizatorii site-ului sunt de acord sa cedeze exclusiv si gratuit, in momentul trimiterii, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si retransmitere a materialelor cu care au contribuit la site si se obliga in mod expres sa nu trimita, posteze sau publice aceste materiale pe alte site-uri fara acordul expres, scris si prealabil al CM Metal Trading S.R.L.

0256 30 60 90

Solicitare ofertă