Ceea ce a început Günter Fronius în 1945 în Pettenbach, Austria, a devenit o poveste de succes: Astăzi suntem activi la nivel mondial, având peste 3.300 de angajaţi şi peste 900 de brevete de invenţie înregistrate. Iar în tot acest timp, scopul nostru a rămas neschimbat: să fim lider în inovație.
Citește mai mult...

Una din valorile tradiţionale esenţiale ale companiei Hypertherm este orientarea spre minimizarea impactului asupra mediului. Ne străduim, împreună cu toți colaboratorii noștri, de la furnizori la utilizatorii finali, să reducem impactul negativ asupra mediului.
Citește mai mult...

Povestea Swift-Cut Automation începe în 2011, când Alan Swift deținea un atelier de reparații pentru industria de automobile. Pentru a reduce externalizările, el construiește un sistem CNC mic de tăiere cu plasmă. Devine mai puțin dependent de furnizorii săi...
Citește mai mult...

Tehnologie avansată, combinată cu consultanță de specialitate și înțelegerea în profunzime a necesităților de tăiere ale clientului – este ceea ce înseamnă KOIKE ca producător japonez de tehnologie de tăiere cu oxigaz și plasmă.
Citește mai mult...

0256 30 60 90

Solicitare ofertă