Pachet TSt 2700c 4R/FSC
Pachet TSt 2700c 4R/FSC

Indiferent dacă pe şantier sau în atelier, în agricultură sau în industrie, pentru montaj, reparaţii sau mentenanţă, seria de sisteme de sudare TransSteel Multiprocedeu stăpâneşte sudarea MMA, MIG/MAG şi WIG la acelaşi nivel înalt.

La fel ca toate sistemele de sudare Multiprocedeu de la Fronius, TransSteel 2700 C este gata de utilizare în doar trei pași: selectați sârma, diametrul sârmei și gazul, apoi începeți sudarea. Puteți comuta între procedeele individuale de sudare în 60 de secunde

Înregistrare garanție extinsă: www.fronius.com/pw/product-registration

=youtu.be&ab_channel=CMMETALTRADING

Consultanță prevânzare
Garanție 24 luni + 12 luni în plus la înregistrare online
1
1

Detalii produs

Conceptul de operare intuitiv permite sudorilor o punere în funcţiune imediată – fără cunoştinţe preliminare despre aparat. Toţi parametrii de sudare importanţi sunt vizibili şi reglabili pe panoul frontal al aparatului.
Tehnologia bazată pe invertor garantează un consum de putere mai redus, în condiţiile în care puterea de ieşire rămâne aceeaşi, ceea ce reduce costurile pentru curentul electric.
Întreaga serie de aparate TransSteel dispune de o eficienţă de cel puţin 85%. Aceasta înseamnă că cea mai mare parte a puterii preluate din reţea se transformă, fără pierderi, în energia arcului electric.
Pentru a seta rapid şi simplu aplicaţiile de sudare recurente, se pot salva cinci Easyjobs, care pot fi accesate individual de pe pistoletul de sudare Up/Down.
Cu ajutorul unei combinaţii de taste, panoul de operare al TransSteel 2700 C se poate bloca. În acest fel, dereglarea accidentală a parametrilor de sudare este exclusă.

Opțiuni

SUDARE ÎN PUNCTE şi SUDARE INTERMITENTĂ - fără deformarea materialului
Cu ajutorul modului de sudare în puncte se pot aplica puncte de sudură uniforme. Pauza dintre intervale se poate alege liber, de aceea este procedeul ideal pentru heftuirea pieselor. Sudarea intermitentă asigură nu doar un aspect de solzi al sudurii. Energia liniară mică diminuează inclusiv posibilitatea deformării la tablele subţiri.
FUNCŢIONARE SPECIALĂ ÎN 4 TACTE - pentru un arc electric mai stabil
Modul de funcționare „Funcționare specială în 4 tacte” este adecvat în special pentru sudarea într-un domeniu de putere mai ridicat. În modul de funcţionare specială în 4 tacte, începerea sudării se face cu o putere mai mică. În acest fel, arcul electric se stabilizează mai uşor.
INVERSAREA POLARITĂŢII
Inversarea polarităţii se poate face, la sudarea cu sârmă cu autoprotecţie, în câteva secunde.
TransSteel 2700 C include, la fel ca toată gama TransStyeel, tehnologia STEEL TRANSFER:
- STEEL este linia sinergică universală pentru aplicații de sudare simple şi rapide
- STEEL ROOT este linia sinergică dezvoltată special pentru sudarea stratului de rădăcină. Se distinge
printr-o capacitate deosebit de bună de umplere a rosturilor, respectiv de acoperire a rosturilor late la sudare
- STEEL DYNAMIC este o linie sinergică cu arc electric deosebit de dur şi concentrat. Rezultatul îl reprezintă viteze de sudare ridicate şi o adâncime mare de pătrundere

Date tehnice

Descriere Valoare
Tensiune de reţea 380 – 460 V
Siguranţă fuzibilă de reţea (lentă) 16 A
Curent de sudare min. 10 A
Curent de sudare max. 270 A
Curent de sudare 10min/ 40°C / 100% DA 170 A
Tensiune de mers în gol 85 V
Clasă de protecţie IP 23
Dimensiuni L x l x h 687 x 276 x 445 mm
Greutate 30 kg

Cere ofertă

Aflați oferta noastră de preț!

Accesați butonul de mai jos pentru a completa formularul de solicitare a ofertei sau sunați-ne la 0256 30 60 90.

Cere oferta

0256 30 60 90

Solicitare ofertă