TransSteel 3500 Compact vine echipat cu toate detaliile necesare pentru a face viata mai usoara pentru producatorii de constructii din otel. In aceasta industrie sunt necesare echipamente zdravene si solide.TransSteel 3500 compact este exact ceea de ce este nevoie, un partener robust si fiabil, care se remarca printr-un design inteligent si o deservire foarte simpla. Aparatele digitale de sudare TransSteel sunt echipate cu cea mai noua si mai performanta tehnologie de la Fronius pentru sudare otelului si garanteaza obtinerea unor rezultate excelente, reproductibile 100%!

 • DESIGN COMPACT  
 • FOARTE USOR DE FOLOSIT
 • SUDAREA PERFECTA A OTELULUI   

Înregistrare garanție extinsă: www.fronius.com/pw/product-registration

.be&ab_channel=CMMETALTRADING

Consultanță prevânzare
Garanție 24 luni
Centru Demo -- Demonstrații și testare în producție
1
1
1

Detalii produs

Steel Transfer Technology – TransSteel este echipat cu know-how-ul expertilor Fronius, pentru orice aplicatie pe otel; Steel Root, Steel Dynamic si Steel.

Reproductibilitate fidelă, indiferent de numărul de reproduceri, a parametrilor de sudare, este avantajul pe care îl impune “Revoluţia digitală”.

Steel Transfer Technology

TransSteel asigură proprietăţi perfecte la sudare datorită combinaţiei relaţiilor complexe dintre amorsare, arc electric şi comportarea la realizarea craterului final.

 • Steel: Această caracteristică universală este ideală pentru reglaje rapide şi simple. Poate fi utilizată pentru a acoperi cea mai mare parte a aplicaţiilor pe oţel.
 • Steel Root: Această caracteristică asigură un arc electric scurt, moale şi stabil, care creează o baie de sudură vâscoasă, uşor de modelat. Un strat de rădăcină perfect, fără suport la rădăcină şi cu un rost umplut perfect – aceste argumente conving orice sudor.
 • Steel Dynamic: Această caracteristică asigură un arc electric concentrat şi flexibil. Rezultatul este o pătrundere îngustă şi adâncă şi o viteză de sudare mărită. Un sudor de la FRONIUS spunea: „arcul arde în baie”.

Printre alte proprietăţi ale Steel Transfer Technology se numără un început rapid şi curat al sudării şi un sfârşit exact al sudării. Aceste proprietăţi îmbunătăţesc proprietăţile de amorsare pentru stratul următor de sudură.

Procedee de sudare

 • sudare MIG/MAG
 • sudare cu electrod învelit

Materiale de baza recomandate

 • Otel slab aliat

Domenii de aplicare

 • construcţii de maşini,
 • construcţii metalice,
 • construcţii de reţele de conducte, macarale, vehicule feroviare sau recipiente,
 • şantiere navale

Pachetul de conformitate EN 1090

Ca opţiune se poate comanda şi pachetul de conformitate EN 1090, o colecţie de WPS-uri şi WPAR-uri pentru aplicaţiile industriale uzuale (27 Standard şi 26 Puls) şi un autocolant.

Acest pachet conţine procesele-verbale de calificare a procedurilor de sudare (WPAR) şi specificaţiile procedurilor de sudare (WPS) aplicabile structurilor metalice din oţel (EN 1090-2) din clasele de execuţie EXC1 şi EXC2.

Date tehnice

Tensiunea reţelei ±10% 380V / 400 V / 460 V
Domeniul curentului de sudare 10 –350 A
Curentul de sudare la: 10 min/40°C 40% DA 350 A
Curentul de sudare la: 10 min/40°C 100% DA 250 A
Tensiunea de mers în gol 60 V
Tensiunea de lucru 14,5 – 38,6 V
Clasa de protectie IP 23
Dimensiuni l x b x h 747 x 300 x 497 mm
Greutatea 36 kg

*DA = Durata activa

Cere ofertă

Aflați oferta noastră de preț!

Accesați butonul de mai jos pentru a completa formularul de solicitare a ofertei sau sunați-ne la 0256 30 60 90.

Cere oferta

0256 30 60 90

Solicitare ofertă