TransSteel 5000 este un partener robust si fiabil, care se remarca printr-un design inteligent si o deservire foarte simpla. Aparatele digitale de sudare TransSteel sunt echipate cu cea mai noua si mai performanta tehnologie de la Fronius pentru sudare otelului si garanteaza obtinerea unor rezultate excelente, reproductibile 100%!

Sudorii profesionisti din domeniul constructiilor de masini, constructiilor metalice, constructia de retele de conducte, macarale, vehicule feroviare sau recipiente, de pe santierele navale si din alte domenii in care se foloseste otelul, au acum la dispozitie, prin familia de produse TransSteel, nivelul tehnologic ridicat impus de departamentul de cercetare-dezvoltare al firmei FRONIUS. TransSteel este conceput ca un intreg care trebuie sa asigure usurinta in deservire si fiabilitate robusta, plus proprietati la sudare perfecte.

Instalatiile de sudare din gama TransSteel sunt concepute astfel incat sa asigure performante maxime la sudarea otelului slab aliat si a tablelor zincate. Fronius a incorporat linii sinergice noi: Steel Root, Steel Dynamic, Steel.

Înregistrare garanție extinsă: www.fronius.com/pw/product-registration 

Garanție 24 luni
Transport gratuit
Centru Demo -- Demonstrații și testare în producție
1
1
1

Detalii produs

Steel Transfer Technology

TransSteel este echipat cu know-how-ul expertilor Fronius, pentru orice aplicatie pe otel: Steel Root, Steel Dynamic si Steel.

Instalatiile de sudare din gama TransSteel sunt concepute astfel incat sa asigure performante maxime la sudarea otelului slab aliat si a tablelor zincate. Fronius a incorporat linii sinergice noi:

 • Steel Root: Aceasta caracteristica asigura un arc electric scurt, moale si stabil, care creeaza o baie de sudura vascoasa, usor de modelat. Un strat de radacina perfect, fara suport la radacina si cu un rost umplut perfect.
 • Steel Dynamic: Aceasta caracteristica asigura un arc electric concentrat si flexibil. Rezultatul este o patrundere ingusta si adanca si o viteza de sudare marita. Un sudor de la FRONIUS spunea: "arcul arde in baie".
 • Steel: Aceasta caracteristica universala este ideala pentru reglaje rapide si simple. Poate fi utilizata pentru a acoperi cea mai mare parte a aplicatiilor pe otel.

Inovatiile constructive aduse sistemului de avans sarma sunt concepute cu scopul de a mari confortul utilizarii:

 • Manipulare mai simpla a rolelor de avans: Rolele de avans sunt codate pe culori pentru diferitele diametre. Astfel, acestea pot fi recunoscute mai repede si mai usor. Rolele se inlocuiesc simplu, prin deschiderea sistemului de avans sarma.
 • Setarea parametrilor de sudare se face foarte usor si rapid alegand linia sinergica dorita, gazul si sarma folosite.
 • Fronius System Connector: o singura conexiune pentru curent, gaz, sarma si comanda; pistoletul de sudare se cupleaza si blocheaza simplu si sigur, fara alte unelte, sau filete, cu ajutorul unei parghii, pentru a asigura transferul de curent optim;

 

Procedeu de sudare

 • Sudare cu arc electric MIG/MAG standard
 • Sudare manuala cu electrod invelit

Materiale de baza recomandate

 • Otel slab aliat
 • Table zincate

Domenii de aplicare

 • constructia de masini si de echipamente
 • constructii metalice
 • constructia instalatiilor si recipientelor
 • santiere navale si industria offshore
 • construciia de schelete metalice
 • constructia masinilor si a vehiculelor de cale ferata

 

Date tehnice

Tensiunea retelei 3 x 400 V
Toleranta tensiunii retelei +/- 10%
Frecventa retelei 50 / 60 Hz
Siguranta retelei 16 A lenta
Domeniul curentului de sudare 10 – 500 A
Curent de sudare la 10 min / 40°C    - 40% DA*: 500 A
- 100% DA*: 360 A
Tensiune de sudare 14,5 – 39 V
Tensiunea de mers in gol 65 V
Tipul de protectie IP 23
Marcaj CE, CSA
Marcaj de siguranta S
Dimensiuni l x b x h 747 x 300 x 497 mm
Greutate 30,15 Kg

*DA = Durata activa

Cere ofertă

Aflați oferta noastră de preț!

Accesați butonul de mai jos pentru a completa formularul de solicitare a ofertei sau sunați-ne la 0256 30 60 90.

Cere oferta

0256 30 60 90

Solicitare ofertă