TransSteel 5000 Pulse prezintă caracteristicile necesare sectorului de construcții metalice grele, de la construcţia de rezervoare și până la construcția de posuri sau utilaje terasiere. TransSteel 5000 Pulse dispune de 167 LINII SINERGICE pentru oţel, CrNi, AlMg, AlSi, tubulare cu pulbere metalică, tubulare rutilice, tubulare bazice și tubulare cu autoprotecţie.

Conceptul de operare intuitiv permite sudorilor o punere în funcţiune imediată – fără cunoştinţe preliminare despre aparat. Toţi parametrii de sudare importanţi sunt vizibili şi reglabili pe panoul frontal al aparatului. Pentru a fi gata de sudare, mai trebuie doar selectate gazul, diametrul sârmei şi grosimea materialului.

Funcţia Pulse a aparatelor TransSteel 5000 Pulse permite viteze de sudare mai ridicate la materiale cu grosime mai mare. Datorită arcului electric în impulsuri se reduc şi prelucrările ulterioare, întrucât se formează mai puţin stropi de sudură.

Serie de aparate TransSteel 5000 Pulse dispune de o eficienţă de cel puţin 85%. Aceasta înseamnă că cea mai mare parte a puterii preluate din reţea se transformă, fără pierderi, în energia arcului electric.

Înregistrare garanție extinsă: www.fronius.com/pw/product-registration

.be&ab_channel=CMMETALTRADING

Consultanță prevânzare
1
1
1

Detalii produs

Pentru a realiza rapid şi simplu aplicaţii de sudare recurente, se pot salva cinci parametrizări specifice - aşa-zisele Easyjobs. Cu o simplă apăsare de tastă se pot accesa parametrii de sudare doriţi.

Cu ajutorul unei combinaţii de taste, panoul de operare al TransSteel 5000 Pulse se poate bloca. În acest fel, dereglarea accidentală a parametrilor de sudare este exclusă. În plus, este disponibil un întrerupător cu cheie opţional.

SUDARE ÎN IMPULSURI - CONTROLAT ŞI RAPID
Sudarea controlată în zona arcului globular, precum şi cea mai bună sudabilitate posibilă la sudarea aluminiului fac parte astfel din dotarea de bază.

FUNCŢIONARE SPECIALĂ ÎN 4 TACTE - PENTRU UN ARC ELECTRIC MAI STABIL
Modul de funcționare „Funcționare specială în 4 tacte” este adecvat în special pentru sudarea într-un domeniu de putere mai ridicat. În modul de funcţionare specială în 4 tacte, începerea sudării se face cu o putere mai mică. În acest fel, arcul electric se stabilizează mai uşor.

SYNCHROPULSE - STRUCTURĂ DE SOLZI PENTRU ALIAJELE DE ALUMINIU
Opţiunea „SynchroPuls“ se recomandă pentru sudarea aliajelor de aluminiu, la care se doreşte, pentru aspectul estetic, o structură de solzi. Acest efect se obține prin alternarea puterii de sudare între două puncte de funcționare.

SUDARE ÎN PUNCTE ŞI SUDARE INTERMITENTĂ - FĂRĂ DEFORMAREA MATERIALULUI
Cu ajutorul modului de sudare în puncte se pot aplica puncte de sudură uniforme. Pauza dintre intervale se poate alege liber, de aceea este procedeul ideal pentru heftuirea pieselor. Sudarea intermitentă asigură nu doar un aspect de solzi al sudurii. Energia liniară mică diminuează inclusiv posibilitatea deformării la tablele subţiri. Cu ajutorul parametrilor de sudare CORECŢIA LUNGIMII ARCULUI ELECTRIC şi DINAMICĂ, rezultatul sudării poate fi optimizat suplimentar.

Opțiuni

DOCUMENTAREA DATELOR DE SUDARE
Documentarea datelor de sudare este esenţială mai ales în construcţiile metalice. Structurile metalice portante, produsele din producţia de serie sau componentele sensibile trebuie adesea să poată fi trasabile până la ultimul parametru de sudare. Cu opţiunea Easy Documentation, TransSteel 5000 Pulse oferă acum posibilitatea de a înregistra datele de sudare în modul cel mai simplu cu putinţă. Pe partea posterioară a aparatului se poate conecta un stick USB (conţinut în setul de livrare la opţiunea Easy Documentation). Prin intermediul stick-ului USB conectat se poate exporta un fişier csv cu datele de sudare.

Date tehnice

Descriere Valoare
Tensiune de reţea 3 x 380 V
Siguranţă fuzibilă de reţea (lentă) 35 A
Toleranţă reţea -10/+15 %
Putere aparentă max. 28,36 kVA
Curent de sudare min. 10 A
Curent de sudare max. 500 A
Curent de sudare 10min/100% DA 360 A
Tensiune de mers în gol 65 V
Clasă de protecţie IP 23
Dimensiuni L x l x h 747 x 300 x 497 mm
Greutate 32,5 kg

Cere ofertă

Aflați oferta noastră de preț!

Accesați butonul de mai jos pentru a completa formularul de solicitare a ofertei sau sunați-ne la 0256 30 60 90.

Cere oferta

0256 30 60 90

Solicitare ofertă