CM Metal, reprezentant certificat Fronius în România, vă invită să participați la un eveniment deosebit dedicat specialiștilor în sudură și nu numai. Pe 4 iunie 2024, de la ora 10:00, porțile noastre se deschid pentru a vă oferi o experiență memorabilă la Open Day.

Ce vă așteaptă la Open Day CM Metal:

  • Tehnologie de ultimă generație: Explorați cele mai recente inovații din domeniul sudării și tăierii. Aveți oportunitatea de a interacționa direct cu echipamente de top.

  • Concurs de sudare virtuală: Testați-vă abilitățile într-un concurs captivant și aveți șansa de a câștiga o mască de sudare Vizor 4000 Plus.

  • Demonstrații de echipamente: Descoperiți în premieră noul Fronius iWave și vedeți cum vă poate transforma munca. De asemenea, veți putea încerca tăierea cu plasmă Hypertherm, cunoscută pentru precizia și eficiența sa.

  • Showcase de echipamente de top: Vă prezentăm modelele noastre de vârf – iWave, Ignis și Artis – precum și aparate de tăiere cu plasmă Hypertherm din S.U.A., sisteme CNC de tăiere cu plasmă Swift-Cut din U.K. și sisteme portabile și CNC de tăiere cu plasmă și oxigaz Koike din Olanda.

  • Vom prezenta și aparatul de tăiere Hypertherm, Powermax45 SYNC. Acest nou model din familia Powermax® se remarcă prin comunicarea avansată a pistoletului de tăiere pentru configurare automată și cartușe de consumabile patentate, potrivite pentru tăiere manuală, mecanizată sau robotizată, marcare sau scobire.

Acesta este evenimentul perfect pentru a explora cele mai noi tehnologii, a învăța lucruri noi și a vă conecta cu alți profesioniști pasionați de inovație. Vă invităm să petreceți o zi de neuitat alături de noi, plină de demonstrații impresionante, activități interactive și multe surprize.

Nu ratați această ocazie unică de a descoperi și testa echipamentele care definesc viitorul în sudare și tăiere. Vă așteptăm cu drag și entuziasm să petrecem împreună o zi plină de inovație și provocări la Open Day CM Metal!

Pentru mai multe informații și confirmarea prezenței, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

0256 30 60 90

Solicitare ofertă