În luna mai, echipa CM Metal si Swift-Cut Automation a prezentat noutăţile în domeniul sudării și tăierii la Metal Show, 17- 20.05.2017- București și Demo Metal Vest 24-27.05.2017-  Arad.

CM Metal Trading este reprezentanta în România a companiilor de top în domeniu, activând deja de 23 de ani. Toți reprezentanții noștri de vânzări sunt ingineri sudori diplomați. Ca de fiecare dată, am adus în fața vizitatorilor concepte de lucru revoluționare transpuse în noi echipamente de tăiere de la Swift-Cut Automation.

SWIFT-CUT PRO 1250– sistem profesional CNC de tăiere cu plasmă proiectat in Marea Britanie, va fi disponibil pentru demonstrație doar la Metal Show. Capabil să  taie toate metalele cu grosimi cuprinse între 0,5 mm şi 25 mm, Swift-Cut este ideal pentru atelierele unde spațiul este o problemă.

Participanții la cele două expoziții au beneficiat de consultanță profesională și un schimb valoros de experiență.

Pentru mai multe informații despre echipamentele pe care le oferim, accesați link-ul următor:http://www.cmmetal.ro/
Pentru programarea întâlnirilor vă rugăm să ne contactaţi la telefon +40 256 495987 sau prin email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Vă răspundem cu plăcere la orice întrebări și detalii suplimentare!

0256 30 60 90

Solicitare ofertă