Dragii colaboratori, compania noastră, ce are în spate un sfert de veac de tradiţie în domeniul tăierii şi sudării industriale, îşi deschide larg porţile! Pe 30 mai, între orele 9.00 şi 12.00, vă aşteptăm la sediul firmei noastre, pe strada Intrarea Fortăreţei, numărul 4, din Timişoara, pentru a vedea şi testa cele mai noi tehnologii şi echipamente din domeniu. Vă garantăm că nu vă veţi plictisi!

Veţi avea ocazia să vedeţi demonstraţii în care veţi putea să vă familiarizaţi cu diverse echipamente. Şi cum noi suntem reprezentantul oficial în România al cunoscutei firme Fronius, puteţi deduce ușor că veţi avea parte de cele mai noi şi bune produse existente la această oră pe piaţă.

De exemplu, veţi putea privi la lucru MagicWave 230i și TransTig 230i. De asemenea, vă veți putea familiariza cu procedeul de sudare “Cold Metal Transfer”, ce produce rezultate remarcabile pe diverse materiale, în timp ce sursa de curent inovatoare TPS/i MIG/MAG impresionează printr-o gama largă de reglaje și aplicații Fronius. Nu vor lipsi Căruciorul modular FlexTrack 45 Pro şi noile sisteme CNC de tăiere cu plasmă Swift-Cut Pro.

Pe lângă demonstraţiile foarte captivante, vă propunem şi un concurs de sudare virtuală (virtual welding), la care veţi puteţi lua parte pentru a vă măsura măiestria cu ceilalţi vizitatori. Bineînţeles, câştigătorul întrecerii va primi la finalul zilei din partea noastră un premiu, ce constă într-o mască de sudare!

Aşadar, indiferent dacă sunteţi profesionişti în domeniu sau dacă sunteţi doar pasionaţi, vă aşteptăm să ne treceţi pragul pe data de 30 mai!

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la tel. 0256 30 60 90 sau ne puteți scrie pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

0256 30 60 90

Solicitare ofertă