Începând din anul 1950 dezvoltăm soluții inovatoare complete pentru sudarea cu arc electric și sudarea prin presiune în puncte. Zi de zi ne dedicăm cu toată energia în slujba viziunii noastre: să decodăm ADN-ul arcului electric. Țelul nostru este de a pune la dispoziție sistemul de sudare perfect. Aceasta înseamnă însă și renunțarea la tehnologiile verificate și reînceperea de pe baze complet noi: fiecare mic detaliu este analizat, toate componentele sistemului sunt verificate în profunzime. Odată dobândite aceste cunoștințe, putem declanșa adevărate revoluții. Acestea sunt argumentele care au propulsat Fronius, atât în poziția de leader mondial în domeniul tehnologiei, câat și cea în leader de piață european în tehnica sudării.

 Semnalul de start pentru revoluția inteligentă în tehnica sudării

  • Cu noul concept revoluționar al aparatelor de sudare MIG/MAG TPS/i Fronius deschide o nouă eră în acest domeniu. TPS/i transcede sau depășește limitele cunoscute până în prezent.
  • Utilizatorii profită de aparate cu opțiuni de adaptare individuală și actualizare ulterioară care se remarcă prin inteligență ridicată și funcții de comunicare extinse.
  • Astfel, acestea sunt mai ușor de operat, utilizabile universal și se caracterizează printr-o eficiență aproape nelimitată.

Revoluția inteligentă: simbioza între interacțiune, individualitate și îmbunătățire

TPS/i este un geniu universal. A fost regândit de la bază. Astfel proprietățile de sudare au fost îmbunătățite radical, capacitatea de comunicare între om și mașină a fost optimizată, iar manevrarea a fost perfecționată. Prin structura modulară, acest aparat se poate adapta cu ușurință nevoilor individuale de sudare. Cu TPS/i ne aflăm deja în era viitoare a sudării.

0256 30 60 90

Solicitare ofertă