Conceptul confirmat de rezonanţă digitală de la Fronius a evoluat. Acest lucru conduce la o reglare mult mai precisă şi mai rapidă a curentului de sudare. Datorită existenţei constante a unei rezerve de putere, se reacţionează imediat la orice particularitate a arcului electric. Astfel, este posibilă o caracteristică aproape ideală. Un arc electric întotdeauna perfect şi constant, cu formare minimală de stropi, conduce la cele mai bune proprietăţi la sudare.

Amorsare optimizată: amorsare punctuală şi heftuire redusă prin creşterea în trepte a curentului de amorsare

Amorsarea perfectă: curentul de scurtcircuit redus la contactul cu piesa de lucru împiedică lipirea electrodului. În continuare, curentul creşte pentru a se asigura că arcul electric nu se întrerupe. Apoi, aparatul ajunge la curentul principal, curentul de Soft-Start sau curentul de Hot-Start, pe care utilizatorul îl poate regla exact.

Cu noua serie de aparate se poate suda cu orice tip de electrod. Electrozii celulozici (CEL), cu diametrul de până la 4,0 mm, oferă rezultate perfecte ale sudării datorită modului special de funcţionare selectabil. O nouă setare, reglabilă continuu, a dinamicii, permite utilizatorului să adapteze exact amorsarea la tipul electrodului utilizat. Funcţia Hot-Start facilitează amorsarea electrozilor CEL şi rutilici, iar Soft-Start asigură un arc electric stabil în cazul electrozilor bazici, care amorsează la un curent de sudare mai redus.

Caracteristica ideală de ieşire cu rezerve ridicate de putere permite un arc electric extrem de stabil şi o formare redusă de stropi

0256 30 60 90

Solicitare ofertă