AccuBoost aduce îmbunătăţiri semnificative ale caracteristicilor de amorsare, stabilităţii arcului electric şi dinamicii arcului electric.
Acumulatorul de înaltă performanţă integrat furnizează în scurt timp, la sudare, curenţi de scurtcircuit peste medie şi minimizează în mod eficient lipirea electrodului (Y). Interacţiunea perfectă dintre acumulator şi electronica de sudare permite astfel utilizarea unei tensiuni de sudare înalte la putere ridicată. Astfel, se previne întreruperea neplăcută a arcului electric (X).

Interval de putere extins cu AccuPocket în comparaţie cu tehnologia obişnuită cu invertor

AccuPocket sudează cu toate tipurile de electrozi (electrozi rutilici, bazici, Cel şi electrozi speciali) până la un diametru de 3,25 mm. Materialele de bază adecvate sunt oţelul, oţelurile înalt aliate, cât şi aluminiul. Această flexibilitate în utilizare face ca AccuPocket să fie căutat în orice domeniu.
Acumulatorul complet încărcat este suficient pentru până la 6 electrozi de 3,25 mm, resp. până la 18 electrozi de 2,5 mm.

CARACTERISTICI:

HOTSTART
Comportare perfectă la amorsare cu electrozi Cel şi rutilici.

SOFTSTART
Arc electric stabil prin SoftStart pentru electrozii bazici, care se amorsează la un curent de sudare redus.

DINAMICA ARCULUI ELECTRIC REGLABILĂ CONTINUU
Reglarea continuă a dinamicii arcului electric pentru a evita solidificarea băii de sudură şi un scurtcircuit mai lung al arcului electric prin creşterea pentru scurt timp a intensităţii curentului electric.

FUNCȚII SUPLIMENTARE VIG

HEFTUIRE
Heftuire rapidă şi simplă cu arc electric pulsat, într-o singură etapă de lucru.

TIG COMFORT STOP
Mişcarea definită a pistoletului de sudare reduce automat curentul de sudare. Aceasta împiedică întreruperea neplăcută a arcului electric la sfârşitul sudării.

Arc electric stabil prin SoftStart pentru electrozii bazici, care se amorsează la un curent de sudare redus.

TIG Comfort Stop: Printr-o mişcare definită de distanţare a pistoletului de sudare faţă de piesă, curentul de sudare scade automat.

0256 30 60 90

Solicitare ofertă