Dacă “acoperire totală” şi “definirea costurilor” sunt importante pentru Dvs., atunci sigur veţi fi interesat în programul nostru flexibil şi transparent de garanţie. Puteţi alege durata perioadei de garanţie, pentru operare într-unul sau mai multe schimburi; astfel programul de garanţie ales să vă acopere toate cerinţele.

Beneficiile Dumneavoastră

  • Costurile sunt sub control – investiţie unică și servicii. Dvs. achitaţi întrega sumă pentru programul de garanţie ales la începutul perioadei contractuale. Aceasta înseamnă că aveţi controlul total al costurilor, iar cheltuiala administrativă o singură dată. Pe parcursul perioadei de garanţie, noi vom suporta costurile cu materialele, manopera şi deplasarea dus – întors până la max. 200 km sau 3 ore timp de deplasare!
  • Dvs. decideţi durata perioadei de garanţie. Alegeţi durata care se adaptează cel mai bine nevoilor Dvs. dintre programele de garanţie disponibile!
  • Pentru orice echipament, de la un echipament de sudare legat în rețea ce funcţionează 24/7 până la un singur echipament utilizat într-un singur schimb pe zi

Vă putem oferi mai multe programe de garanţie. Puteţi alege programe diferite, adecvate fiecărui echipament de sudare Fronius.

O prelungire a perioadei de garanţie Fronius înseamnă:

Garanţia următoarelor componente ale echipamentului Dvs. de sudare pentru perioada aleasă:

  • Dispozitiv de avans sârmă
  • Sursa de curent
  • Pachet de furtunuri de legătură
  • Sistem de răcire
  • Telecomandă
  • ccesorii
  • Piese în mişcare (de exemplu: pompa de apă, motorul de avans, ventilatorul

Până la 5 ani garanţie completă – exact aşa cum vă doriţi! Acest lucru este valabil pentru toate echipamentele de sudare de la Fronius – de la TransPocket-ul manual până la sursele de curent CMT utilizate în sudarea robotizată.

Acoperire completă pe toată perioada, fără restricţii legate de carduri de înregistrare, certificate de garanţie sau inspecţii anuale. Nu aveţi nicio obligaţie!

Programe disponibile

Garanţia standard de la Fronius include pentru max. 2 ani costurile şi anume: în primul an costurile cu materialele, manopera şi costurile de deplasare, iar în al doilea an doar costurile cu materialele. Programele noastre de prelungire a garanţiei vă permit să prelungiţi perioada de acoperire completă (materiale, manoperă, costuri cu deplasarea) la 2, 3, 4 sau chiar 5 ani – atât pentru funcţionarea într-un schimb, cât şi pentru funcţionarea în mai multe schimburi.

0256 30 60 90

Solicitare ofertă