Vizor Connect este prima mască pentru sudare din lume care comunică prin Bluetooth cu sursa de curent. Astfel, aceasta se poate întuneca înainte de amorsare, și nu doar la detectarea luminii arcului electric. În plus, masca elimină problema influențelor luminilor străine și se întunecă impecabil chiar și în condiții de sudare dificile. Astfel, garantează un plus de siguranță și un confort de lucru sporit.

Cu ajutorul tehnologiei Fronius PreTrigger, sursa de curent transmite un semnal prin Bluetooth către masca de sudare, de îndată ce sudorul acționează butonul de pornire pe pistoletul de sudare. Astfel, masca se întunecă înainte de amorsarea arcului electric. În acest mod, sudorul este protejat de luminozitatea puternică înainte ca masca să se întunece. Ochii sunt astfel perfect protejați împotriva luminii de la sudare și nu obosesc atât de repede.

Caseta de protecție cu autoîntunecare rămâne întunecată chiar și la intensități foarte reduse ale curentului, precum și dacă arcul electric este mascat sau în poziții forțate, atât timp cât arcul electric arde. Aceasta se datorează faptului că masca reacționează eficient la semnalul sursei de curent conectate. Astfel, siguranța sudorului este net sporită. Reglarea treptelor de protecție se realizează automat în funcție de procedeul de sudare, în intervalul DIN 5 până la DIN 12. Treapta de întunecare este așadar adaptată întotdeauna perfect la densitatea de putere a arcului electric. Dacă dorește, sudorul poate comuta și pe modul manual și atunci poate regla direct gradul de întunecare.

Vedere perfectă în orice situație

Un alt avantaj îl reprezintă faptul că Vizor Connect elimină problema influenței luminilor străine. Măștile pentru sudare obișnuite pot să se întunece accidental în prezența reflexiilor luminoase, a lămpilor de avertizare sau a luminilor de sudare străine. Însă nu și Vizor Connect. Astfel, masca devine un echipament de protecție ideal pentru activitățile efectuate înainte și după sudare - ca de ex. la operațiunile de șlefuire. În momentul în care sudorul întrerupe conexiunea prin Bluetooth între mască și sursa de curent, Vizor Connect se comportă ca măștile de protecție convenționale și se întunecă în prezența luminii de la o anumită intensitate.

Atunci când nu este întunecată, masca asigură o vizibilitate clară, la o treaptă de luminozitate de 2,5, iar datorită filtrului pentru UV și infraroșu, special dezvoltat, permite percepția reală a culorilor. Și caseta de protecție cu autoîntunecare cu decupaj pentru nas asigură sudorului vizibilitatea neobturată și un confort sporit la purtare. Forma specială mărește câmpul de vizibilitate de până la șase ori și reduce greutatea măștii.

0256 30 60 90

Solicitare ofertă