Indiferent dacă este vorba de construcții, inginerie mecanică sau furnizorii din industria de automobile, oțelul este folosit ori de câte ori este posibil. Este un material care poate fi reciclat încă o dată și prelucrat - adică laminat, frezat sau sudat - cu ușurință. Nu mai vorbim de faptul că este incredibil de versatil datorită diferitelor aliaje. Și mai important este faptul că oțelul este disponibil din belșug la un cost rezonabil. Toți acești factori fac din oțel alegerea numărul unu la selecția materialelor, cu condiția ca greutatea, rezistența la intemperii și acizi și igiena să nu fie o problemă.

Nu toate aplicațiile de sudare sunt de înaltă tehnologie și high-end. Folosnd oțelul, aveți un material simplu, robust și rentabil. Și exact aceleași caracteristici se aplică la sudarea acestui material. Sudarea cu arc electric în mediu de gaz protector este adesea folosită pentru oțel - fie într-un proces manual, fie într-un proces robotizat. Sistemul Push este ideal pentru această aplicație. Și Fronius îl oferă ca opțiune de configurare pentru platforma sa flexibilă de sudare TPS/i. Sistemul Push are o structură simplă și este ușor de utilizat. Contribuie la asigurarea unor niveluri ridicate de disponibilitate a sistemului și la optimizarea costurilor sistemului în ceea ce privește achizițiile și operarea.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Motorul din dispozitivul de avans sârmă alimentează cu sârmă prin pachetul de furtunuri către pistoletul de sudare. Datorită dezvoltării de către Fronius a pachetului de furtunuri și pistoletului de sudare, sistemul funcționează perfect, ca un tot unitar. Pistoletul de sudare nu necesită un motor propriu, păstrându-l ușor - un beneficiu cert pentru sudori și roboți deopotrivă. Prin urmare, sunt necesare roboți mai puțin puternici pentru aplicații automate, ceea ce reduce și mai mult costurile generale ale sistemului.

Cu sistemul Push, Fronius și-a concentrat din nou atenția asupra calității ridicate constante a rezultatelor sudării. Pachetele de sudare Low Spatter Control (LSC) și Pulse Multi Control (PMC) includ sisteme de asistență pentru a ajuta sudorii să obțină suduride înaltă calitate chiar și atunci când condițiile sunt dure. Ambele pachete au un stabilizator de pătrundere. Sudorii au la dispoziție un alt beneficiu cu pachetul PMC sub forma unui stabilizator a lungimii arcului electric. Aceste sisteme de asistență sunt deosebit de importante atunci când nu pot fi respectate toleranțele la componente, de exemplu atunci când rosturile devin mai mari sau când grosimile materialului variază. În aceste cazuri, sursa de sudare controlează parametrii de sudare, astfel încât arcul să respecte proprietățile definite de sudor, iar pătrunderea să rămână stabilă. Arcul electric stabil face, de asemenea, posibilă atingerea unor viteze mari de sudare. Mulți furnizori din industria auto reușesc chiar să își crească productivitatea cu aproximativ 20% cu PMC. În general, sistemul Push de la Fronius permite utilizatorilor să obțină suduri optime, chiar și atunci când bugetele sunt strânse și condițiile sunt departe de a fi ideale.

/ Sistemul Push este alcătuit dintr-o sursă de sudare și un dispozitiv de avans sârmă - nu este nevoie de un motor pe pistoletul de sudare.

 

0256 30 60 90

Solicitare ofertă