PROTEJAT ŞI SUDAT!


Încărcarea prin sudare sau placarea este un procedeu eficient și rentabil pentru repararea și protejarea pieselor împotriva abraziunii și coroziunii prin aplicarea unui material de adaos. Placarea are o valoare deosebită în industria gazelor și a petrolului. Conductele offshore - care constau în țevi, blocuri de supape și alte componente - se întind de multe ori pe sute de kilometri și trebuie protejate împotriva efectelor materialelor și ale mediului.


INTELIGENT ŞI PRACTIC

pw magazin 01 2018 Cladding pic 01 169

Sistemele de placare Fronius se remarcă prin flexibilitate, performanţă şi rentabilitate. Forma, mărimea și greutatea piesei de prelucrat care urmează a fi încărcată prin sudare sunt factorii determinanți în alegerea unui sistem de sudare adecvat. Prin urmare, Fronius a dezvoltat un portofoliu de sisteme de placare care îndeplinesc toate cerințele relevante din punct de vedere al calităţii şi costurilor. Celula compactă de placare, de exemplu, este o soluție compactă de placare economică. Este potrivită pentru încărcarea prin sudare a pieselor mai mici cu un diametru de până la 1 m și o greutate maximă de 2.500 kg. În schimb, sistemul cu rotația fără sfârșit a pistoletului (ETR) este proiectat pentru componente mai mari și mai complexe. Elementul central al sistemului ETR este capul de sudare care se rotește fără sfârșit şi care poate fi utilizat pentru sudarea pieselor de lucru cu găuri multiple și diferite unghiuri ale găurii. În acest caz, pistoletul de sudare și dispoziotivul de avans al sârmei se rotesc împreună în jurul axei gaurii. În plus, centrarea automată a pieselor de lucru reduce timpul de producție.


CONTROLER NOU PENTRU MAI MULTE APLICAȚII

ETR Ultimate reprezintă un upgrade la sistemul de sudare ETR - este literalmente gloria încoronată a sistemului ETR actual. Pe lângă placarea convențională, permite și îmbinarea pieselor de lucru cu geometrii complexe și suduri dificile. Acest lucru este posibil prin intermediul unui controler de sistem cu un concept de design complet nou și dotat cu un ecran tactil de 21", ușor de utilizat. Tehnicianul de sudare poate crea foarte simplu un model 3D al piesei de sudat prin importul datelor de construcție din software-ul CAD. Înainte de a începe procesul de sudare, o interfață ușor de operat permite utilizatorului să stabilească secvențele de sudare. Software-ul nativ apoi traduce parametrii specificați în cod G, limbajul de programare CNC, înainte de a începe procesul de sudare. Controlerul inovator de sistem acționează simultan toate axele și deplasează capul de sudare direct la țintă.


DE PATRU ORI MAI RAPID

pw magazin 01 2018 Cladding pic 02 169


Sistemul de placare a țevilor este o soluție specifică pentru placarea interioară a țevilor. Aplicațiile tipice includ țevile ascendente din industria de petrol și gaze. Fronius a îmbunătățit în mod semnificativ performanța sistemului de placare a țevilor și astfel a mărit de aproape de patru ori viteza de sudare în acest proces. Pentru a atinge viteza crescută de sudare, dispozitivul de avans al sârmei și pistoletul de sudare au fost optimizate, ceea ce duce la o creștere substanțială a ratei de depunere. Noul sistem de placare nu numai că reduce în mod drastic timpul de procesare, dar necesită și mai puțin gaz de protecţie și mărește durata de viață a consumabilelor pistoletului. Răcirea extrem de eficientă a pistoletului de sudare, a dispozitivului de avans al sârmei și a camerei asigură funcționarea fiabilă, în ciuda temperaturilor ridicate din interiorul conductelor. Acest sistem de placare de înaltă performanță stabilește noi standarde în ceea ce privește viteza de sudare, calitatea și rentabilitatea.

0256 30 60 90

Solicitare ofertă