Cu noul sistem de sudare TPS/i CMT, Fronius, ca lider tehnologic, combină funcțiile inteligente ale platformei sale cele mai recente cu avantajele celui mai stabil procedeu de sudare. Procedeul desudare Cold Metal Transfer produce rezultate remarcabile pe diverse materiale în timp ce sursa de curent inovatoare TPS/i MIG/MAG impresionează prin gama largă de reglaje și aplicații. Utilizatorii beneficiază de o îmbunătățire semnificativă a eficienței și calității cu noul sistem.

Un pistolet PullMig mai ușor și mai performant

Piesa centrală a TPS/i CMT este noul și îmbunătățitul pistolet de sudare PullMig. Nu numai că este mai ușor, mai robust și mai durabil decât predecesorul său, dar mai presus de toate, este mai rece. Pe lângă uzura semnificativ mai lentă, pistoletul de sudare impresionează și cu arcul său electric mai stabil.

Fronius a optimizat și transportul sârmei prin adăugarea unui servomotor dinamic și precis. Acest lucru permite pistoletului de sudare push-pull să lucreze în armonie perfectă cu sistemul de control rapid ale arcului al sursei TPS/i. Nici ușurința în utilizare nu a fost trecută cu vederea: mânerul pistoletului de sudare nu mai trebuie să fie deschis pentru a introduce o sârmă nouă.

CMT - un procedeu de sudare „rece”

Procedeul de sudare CMT reduce semnificativ energia liniară în comparație cu alte procedee MIG/MAG. Acest lucru conduce la un transfer de material fără stropi cu rezultate optime la sudare. Procedeul oferă avantaje deosebite atunci când se îmbină materiale diferite, de exemplu oțel și aluminiu, precum și în cazul tablelor foarte subțiri. Combinarea sa cu sursa de curent inteligentă TPS/i deschide o gamă mai mare de domenii de aplicare. Numeroase opțiuni pentru setări permit reglarea precisă a energiei liniare în timpul sudării, în timp ce capacitatea de umplere a rosturilor și profilul pătrunderii pot fi optimizate. Prin combinarea diferiților parametri de reglare rezultă o gamă largă de aplicații pentru liniile caracteristice “universal” și “mix” salvate în sursa de curent, ceea ce înseamnă că nu mai sunt necesare linii caracteristice definite de utilizator. Acest fapt ușurează considerabil, selectarea programului de sudare adecvat.

De gama îmbunătățită de opțiuni vor beneficia cel mai mult utilizatorii care au nevoie, în mod regulat, să sudeze materiale diferite, cum ar fi lucrările de reparații. TPS/i CMT este proiectată pentru toate tipurile de materiale și este capabilă să producă îmbinări sudate pe table cu grosime de la 0,5 la 6 milimetri. Sistemul de sudare este, de asemenea, destinat sudării de componente de diferite forme în loturi mici, caz în care sudarea asistată de robot nu este viabilă financiar. Sursele de curent TPS/i existente, care au deja instalate pachetele de sudare Standard și Pulse, pot fi ușor actualizate pentru procedeul de CMT.

0256 30 60 90

Solicitare ofertă