Stabil, mai stabil, LSC

"Arcul electric de la TPS a fost deja foarte bun, dar nici măcar nu se apropie de stabilitatea arcului electric la TPS/i - este uimitor!", se entuziasmează unul dintre numeroşii clienți încântaţi. Cauza acestui entuziasm este noul procedeu LSC (Low Spatter Control) pentru sursele de curent MIG/MAG TPS/i, care cu liniile sale sinergice "Universal" şi "Root" este disponibil şi în versiunea Advanced. Conform celor mai recente experienţe raportate, proprietățile sale permit utilizatorilor să experimenteze o noua dimensiune în sudare.

Ce face ca LSC să fie atât de unic? Faptele vorbesc de la sine: desprinderea modificată a picăturilor și manipularea specială a curenților de scurtcircuit permit un arc extrem de moale și controlabil, iar desprinderea constantă a picăturilor rezultată, care oferă arcului zgomotul său, face arcul electric mai stabil ca oricând.

Procedeul LSC, destinat sârmelor pline înalt aliate, sârmelor pline din oţel şi sârmelor tubulare umplute cu pulberi metalice, împreună cu linia sinergică “Root”, este ideal pentru sudarea rădăcinii. Indiferent dacă
sunt suduri de rădăcină realizate vertical ascendent sau descendent, o setare a parametrilor este suficientă pentru ambele tipuri de suduri. Chiar şi sudurile vertical descendente dificil de realizat până acum, pot fi sudate cu un strat de rădăcină perfect. De asemenea, sunt reduse la minim defectele sudurilor, deoarece baia de metal topit nu curge. Linia sinergică suplimentară "Universal" permite sudarea curată de îmbinări în colţ, vertical ascendente şi prin suprapunere, cu un aspect neted şi fără a fi nevoie de un reglaj fin. Ambele linii sinergice garantează un arc electric extrem de stabil, care se reflectă și în viteza mare de sudare și lipsa stropilor de sudură. În plus, LSC este perfect şi pentru sudare cu 100% CO2.

LSC Advanced este soluția ori de câte ori sunt necesare pachete lungi de furtune. De ce? Datorită inductanța mai mare în pachetele mai lungi de furtune, este necesar un circuit special pentru a garanta oprirea imediată a curentului. Acest circuit inclus în LSC Advanced face posibilă desprinderea optimă, constantă a picăturilor și astfel, asigurarea unui arc electric extrem de stabil, chiar și pentru pachete lungi de furtune.

0256 30 60 90

Solicitare ofertă