“Care este provocarea ta în sudare?”

În luna octombrie, pregătiți-vă întrebările pentru că Fronius vă oferă soluțiile, în demonstrații live în cadrul târgului INDAGRA.

Poate că ați întâmpinat dificultăți cu diverse tipuri de materiale? Poate că preferați upgrade-uri digitalizate? Sau poate pur și simplu aveți o problemă specifică cu care vă putem ajuta. 

În prezent, dorința noastră este să aflăm direct de la clienți  “Care este provocarea ta in sudare?”

Suntem CM Metal Trading - reprezentanți certificati în România ai firmei Fronius. Așa cum știți probabil, aceste produse de top aparțin ale liderului mondial în tehnologie, FRONIUS International GmbH. Vă invităm să vizitați târgul INDAGRA și să intrați în legătură cu noi. 

Vă oferim  demonstrații live cu:

Transpocket 150 / 180 -  Noile TransPocket 150 și TransPocket 180 sunt aparate de sudare manuală îmbunătățite cu un sistem de rezonanță inteligent, complet digitalizat. Acesta le permite o reglare mai rapidă și eficiență energetică maximă.

AccuPocket sudează cu toate tipurile de electrozi și folosește tehnologia AccuBoost. Aceasta aduce îmbunătățiri semnificative ale caracteristicilor de amorsare, stabilității și dinamicii arcului electric.

Powermax30 Air - Pentru  tăierea manuală de metal, vă propunem acest sistem profesional de tăiere cu plasmă. 

Powermax45 XP - cel mai nou membru al familiei de sisteme portabile Powermax®- oferă o creştere a capacităţii de tăiere, precum și a vitezei de tăiere, în varianta manuală sau cea mecanizată.

IK 93 Hawk - Caracterizat prin ușurința în operare și mobilitatea fără precedent, acest aparat portabil de tăiere cu oxigaz a fost creat pentru tăierea de înaltă calitate, în linie dreaptă, cu ghidare manuală. 

Târgul INDAGRA, cel mai important eveniment agricol din România, vă oferă contextul potrivit pentru a vă soluționa provocările personale în sudare. Organizat de către ROMEXPO împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România, se va desfășura în perioada 25 – 29 octombrie 2017, atât în interior, cât si pe platformele exterioare.

Ne veți găsi aici:

Platforma 5, stand 7 (Stand CM Metal Trading)
Program de vizitare:
25-28 Octombrie 2017, intre orele 10.00-18.00
29 Octombrie 2017, intre orele 10.00-16.00”

Pentru a programa o întâlnire, vă rugăm să ne contactaţi la telefon +40 256 495987 sau prin email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Vă răspundem cu plăcere la orice întrebări și vă așteptăm la demonstrații! 

 

0256 30 60 90

Solicitare ofertă