Descriere produs

Suprafața de tăiere 1250 mm x 1250 mm

Swift-Cut PRO 1250 este sistemul nostru CNC de tăiere cu plasmă cel mai compact.

Ideal pentru ateliere mici, firme de prelucrare a metalului sau de reparații, instituții de învățământ, designeri și artiști.

Construcția de cea mai bună calitate și software-ul unic de operare vă permite să:

  • tăiați toate metalele: oțel inoxidabil și slab aliat, aluminiu, cupru, alamă, zinc etc.
  • tăiați grosimi începând de la 0,5 mm până la 25 mm
  • tăiați la viteze începând de la 1 până la 12 m/minut
  • oferiți o calitate excelentă a tăieturii

Consultanță prevânzare
Consultanță post-vânzare
Centru Demo -- Demonstrații și testare în producție
1
1

Detalii produs

Beneficiile sistemelor si dotari optionale

Caracteristici de securitate. Sanatatea si securitatea operatorilor si a celor din imediata lor apropiere este extrem de importanta. Toate sistemele noastre sunt fabricate in Marea Britanie si certificate CE. Sunt disponibile optiunile de extractie a fumului cu pat de apa sau tiraj fortat pentru a proteja operatorii. De asemenea, sunt disponibile ecrane protectoare din Plexiglas, care ofera protectie impotriva scanteilor si particulelor de metal in zona din jurul sistemului.

Software SwiftCAM. SwiftCAM este o aplicatie software CAD/CAM dezvoltata pentru utilizarea facila a oricarui sistem CNC de taiere Swift-Cut, care ghideaza utilizatorul in productie pe o cale simpla si minimizeaza timpul prevazut in mod normal pentru pregatirea programului de taiere. Fiind un produs usor de invatat, SwiftCAM permite verificarea ciclului de productie creat recent printr-o simulare 3D intr-un mediu realistic pentru a-i testa functionalitatea.

Protectii pentru cabluri & locasuri pentru furca stivuitorului In conformitate cu angajamentul nostru de a indeplini si depasi toate cerintele de sanatate si de securitate necesare, toate sistemele noastre au fost dotate cu protectii pentru cabluri pentru a elimina riscul de impiedicare de vreun cablu liber. Sunt prevazute si locasuri pentru furca stivuitorului la baza sistemului. Aceasta inseamna ca puteti muta sistemul fara nicio problema.

Consola de operare de sine statatoare. Autonoma in toate sensurile cuvantului, consola de operare este standard la fiecare sistem, va permite sa deserviti sistemul de la o anumita distanta, daca acest lucru este necesar. Aceasta include un PC cu monitor LCD plat de 18,5”, o tastatura si un mouse wireless, hard drive de 500, RAM 4GB, plus un buton de oprire de urgenta si acces usor pentru mentenanta.

Exhaustare. Optiunea de pat de apa ofera retinerea suficienta a fumului, astfel incat nu mai este necesara extractia externa a fumului. Optiunea de tiraj fortat capteaza fumului si particulele de sub zona de taiere.

Date tehnice

Suprafața de tăiere  1500 mm x 1250 mm
Motor Hibrid pas cu pas puternic de 4 N/m
Antrenare Bilaterală pe axa Y
Sistem de antrenare Cremalieră și roată dintață
Grosime maximă  25 mm
Optiuni pentru batiu Tiraj forțat sau pat de apă
Consolă automată de operare PC, monitor, tastatură și mouse incluse

Cere ofertă

Aflați oferta noastră de preț!

Accesați butonul de mai jos pentru a completa formularul de solicitare a ofertei sau sunați-ne la 0256 30 60 90.

Cere oferta

0256 30 60 90

Solicitare ofertă