Sisteme de tăiere CNC cu plasmă şi cu oxigaz pentru viitor

Deltatec defineşte noi standarde în ceea ce privește flexibilitatea și precizia tăierii termice. Sistemul poate fi echipat cu până la patru capete de tăiere, dintre care maxim patru pot fi pentru tăiere cu flacără/oxigaz și maxim două capete de plasmă. Sistemul permite folosirea diferitelor procedee, de exemplu este doar pentru tăierea cu flacără sau poate avea şi un cap de tăiere cu plasmă. Opțional, se pot monta şi capete pentru marcare.

Detalii produs

Design inteligent, performanță înaltă

Deltatec este o construcție flexibilă, puternică și compactă, ce are un portal cu design robust dotat cu cele mai noi tehnologii de control și compensare diferențiată integrată pentru ghidare liniară precisă în medii de lucru dure. Acţionarea bilaterală pinion cremaliară şi acționarea cu motoare de curent alternativ, fără perii (nu necesită întreţinere) asigură proprietăţi dinamice excelente şi o precizie înaltă de urmărire pe contur pentru cele mai bune rezulatate de tăiere, şi o viteză de poziționare de până la 24.000 mm/min. Deltatec este echipat cu un sistem pentru compensarea deformațiilor datorită dilatării, specific sistemelor de tăiere cu laser și cu un scut termic la traversă.

Cu plasma de înaltă precizie, sistemul poate tăia materiale cu grosimea de până la 50 mm, arzătoarele standard pot tăia până la 150 mm, variante alternative până la 300 mm.

Sistemul de control al înălțimii pistoletului de înaltă precizie, Koike SmartLift, asigură reglarea optimă a înălțimii. Acesta măsoară tactil înălțimea inițială după care controleaza înălțimea prin tensiunea arcului.

Surse tăiere cu plasmă HiFocus și High Definition

Sistemul poate fi echipat cu surse de tăiere cu plasmă Kjelberg HiFocus sau Hypertherm High Definition, cu consolă automată de gaz adecvată pentru toate tipurile de gaze de protecție și de tăiere, disponibile în gama de la 80A la 440A. Se obțin rezultate de înaltă calitate la table de la 0,5 la 50 mm grosime, în funcție de material.

Controler Katana-ADV CNC

KATANA-ADV este un controler ce poate fi legat în rețea și folosit la aplicații de tăiere cu plasmă, oxigaz, jet de apă, laser și alte medii, și la toate sistemele de marcare cu plasmă, cerneală și pulbere. Este proiectat pentru a lucra în medii industriale grele, cum ar fi șantierele navale și industria metalurgică. Soft-ul este flexibil și structurat modular pentru o implementare ușoară a noilor funcții și integrarea unor soluții specifice pentru client.

Conceptul de operare este intuitiv folosind ecran tactil, este clar structurat și este însoțit de simboluri, grafice și imagini. Operațiile au fost perfect adaptate cu nevoile operatorilor pentru a reduce timpii morți și a preveni erorile. Diagramele de tăiere integrate și meniul intuitiv permit chiar și operatorilor fără experiență să producă piese în câțiva pași. Piesele de schimb sunt afișate ca imagini pentru o mai bună identificare.

Date tehnice

Lățimea efectivă de tăiere până la 4.100 mm
Lungimea efectivă de tăiere De la 3.000 mm până la 24.000 mm
Antrenare motoare de curent alternativ, fără perii (nu necesită întreţinere)
Ghidare cale de rulare din oțel cu pinion cremalieră
Numărul max. de capete de tăiere Maxim 4, din care până la 2 capete de plasmă și/sau 4 capete de tăiere cu oxigaz
Viteza de tăiere De la 50 mm/min la 20.000 mm/min
Capacitatea maximă de tăiere Plasmă până la 50 mm
Oxigaz pana la 150 mm
Controler CNC Koike Katana

Cere ofertă

Aflați oferta noastră de preț!

Accesați butonul de mai jos pentru a completa formularul de solicitare a ofertei.

Cere oferta

Downloads

Solicitare ofertă

Completați formularul de mai jos pentru a primi oferta noastră referitoare la acest produs. Câmpurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii.

  Refresh Captcha